Woensdag 11 augustus 2010 stond onze wereld ineens op zijn kop. Shazli ging die avond (het was de eerste dag van de Ramadan) even naar zijn flat om wat dingen op te halen. Hij kwam maar niet terug naar mijn huis en later op de avond bleek dat hij het slachtoffer was geworden van een misdrijf waarvan je je in de verste verte niet kunt indenken dat je daar ooit mee te maken krijgt. In het ziekenhuis aangekomen bleek dat hij in coma lag. Ook kon hij niet zelf ademen. Gelukkig pakte hij het zelf ademen de zaterdag erna weer goed op. Dat was stap 1. Nu 'alleen' nog wakker worden... En dat wilde helaas maar niet lukken. Hij heeft een week of 5 in volledige coma gelegen, en daarna werd hij een beetje 'wakker'. Hij deed zijn ogen steeds meer open, ging wat mensen volgen en leek wat tv te kijken. Ook bewoog hij zijn armen en benen wat. Hij ging dus over naar de vegetatieve toestand zoals ze dat dan noemen.Na in totaal 9 weken op de IC te hebben gelegen is hij op 14 oktober naar een verpleeghuis in Tilburg gegaan. Beetje bij beetje lijkt er iets meer bewustzijn te komen en vanaf 13 december gaat Shazli een zintuiglijk prikkelprogramma volgen in Den Haag om te zien of er nog meer vooruitgang te behalen is. Op dit blog kun je volgen hoe het verder gaat...
maandag 1 oktober 2012

Weer verhuisd!

Vandaag hebben we Shazli weer verhuisd. Niet heel erg ingrijpend deze keer, want een heel groot deel van de afdeling (zowel cliënten als personeel) is meeverhuisd. Allemaal heel vertrouwd dus, net als de kamer. Dezelfde indeling en hetzelfde comfort, wel modernere kleuren natuurlijk. En op een andere locatie dus. Zijn nieuwe adres is:

Shazli Ahmed
Damast, afdeling de Weefkam, kamer 5
Leijweg 48
5022 KA TILBURG

Het ligt bij het Elizabethziekenhuis, het Ronald McDonald huis en Sanquin Bloedbank op het terrein. Tilburg-Zuid dus. Gewoon de bordjes volgen en je komt er vanzelf.

Parkeren is overdag wat lastig: dat moet op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Als je dan het ziekenhuis inloopt, volg je route 98 en dan komt je vanzelf bij Damast. Na 18.00 uur en in het weekend kun je op het terrein van Damast zelf parkeren. Daarvoor volg je de bordjes Damast.

Nou, het was een lange en vermoeiende dag, dus ook ik ga maar eens naar bed.

Groetjes, Karin

1 opmerking:

  1. HoiKarin,
    Heb toevallig vandaag nog een kaartje op de bus gedaan voor Shazli....... naar zijn oude adres. en eigenlijk wist ik van Ralph dat ie ging verhuizen............ komt vast goed ;-)
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen